Hvem er vi

Laviniabay er et selskap med en nettbutikk, som lager og selger møbler og interiør til den bevisste forbruker. Alle våre møbler og interiørartikler er håndlaget av fagkyndige og dyktige håndverkere.

Vi elsker og brenner for vakkert interiør og design med god kvalitet.

Denne lidenskapen ønsker vi å dele med deg. Derfor har vi et utvalg møbler og interiørartikler, som du kan kjøpe gjennom vår nettbutikken.

 

Vi er av den oppfattelse at du vil få større glede og utbytte av å eie et møbel som er laget akkurat slik du vil ha den og at varigheten av ditt bruk dermed også vil forbli lenger.  Derfor kan du bestille møbler i ditt eget design og størrelse dersom det passer deg bedre. 

Møt teamet

Sanjika_edited.jpg

Sanjika B.P De Silva

Leder for produkt og produksjon

87_edited.jpg


Merete Susanta Laskemoen

Marked og salgsjef

91_edited_edited_edited_edited.jpg

Chris Ziesenitz

Daglig leder

Ansvarlighet

Vi tror på langsiktighet, gjenbruk og ansvarlig bruk av naturresurser og ønsker at våre møbler skal glede og vare i mange år. Derfor masseproduseres vi ikke og våre møbler er laget av råvarer av beste kvalitet. All treverk som benyttes lovlig i møbelindustrien kontrolleres og dyrkes gjennom statlig eide, regulert og driftet teak plantasjer. Vi er opptatt av å sikre bærekraftig og riktig skogforvaltning og støtte FNs Bærekraftsmål 15 som omhandler livet på land. All teak som vi benytter i vår produksjon er godkjent og sertifisert av det lokale tilsynet og leveres av State Timer Corporation Ltd, som er underlagt direktoratet for viltnemda og skogvesenet på Sri Lanka (Ministry of Wildlife and Forest Conservation).

Vi tror på moderasjon og ansvarlighet. Derfor er slagordet vårt Hadcrafted with care. I dette legger vi i at vi ikke sløser med materialer,  sår ett nytt tre for hvert møbel som lages, tar godt vare på våre ansatte og stiller krav til våre underleverandører hvor vi ansvarliggjøre de for deres drift. 

Vi er også opptatt av å utjevne ulikheter i verden slik som FNs bærekraftsmål 10 beskriver. Derfor har vi valgt et land med rikelig med naturresurser, god arbeidskraft men ulikheter vi kan være med på å utjevne. Vi besitter lokalkunnskap og innsikt i landet kultur og muligheter. Vårt mål er  å være med på å skape arbeidsplasser, bidra med skatteinntekter til landet og være et godt eksempel på hvordan et ansvarlig og godt drevet selskap kan være. Vi drifter selskapet med hodet og hjertet. Da må vi være villig til å satse på arbeidskraft i land som ikke er like rike som de vestlige landene. Vi tror på at store ulikheter i verden er negativt for bærekraftig utvikling. Derfor ønsker vi å være med på å bygge opp næringsliv i land som Sri Lanka og sysselsette mennesker som ved å jobbe for oss får et bedre liv. Samtidig er vi med på å, ved å bidra med lønninger og skatteinntekter, utjevne ulikheter og bekjempe fattigdom slik FNs bærekraftsmål 1 beskriver og bidra til anstendig arbeid og økonomisk vekst slik som FNs bærekraftsmål 8 beskriver i tillegg til ansvarlig forbruk og produksjon slik som FNs bækrekraftsmål 12 beskriver.

Vi støtter også likestilling og tror på bedre vekst og velstand dersom flere kvinner får være yrkesaktive og også innta posisjoner som beslutningstakere. Derfor er vår produksjonsansvarlig på Sri Lanka en kvinne, som gjør en fantastisk jobb for oss. Det er gøy å se henne utvikle seg og vokse inn i sin rolle. Vi kan bekrefte at det ikke har vært helt enkelt og knirkefritt, men vi tror på at vi må starte ett sted for å bidra til endring. På denne måten og valg vi tar er vi med på å støtte FNs bærekrafts mål 5 som gjelder likestilling mellom kjønnene.

FNs bærekraftsmål.PNG
Pile of Logs

Kontaktskjema

E-post

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram