Personvernerklæring

 

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Laviniabay AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Vår kontaktinformasjon er:

Laviniabay AS
Adresse: Postboks 5 Nordstrand, 1112 Oslo - Norge

Telefon: 91 90 97 82
E-post: post@lavinibay.no 

www.laviniabay.no

 

Har du spørsmål om behandlingen av personopplysninger, kan du kontakte oss på post@laviniabay.no

OPPLYSNINGER SOM SAMLES INN 
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrer deg på www.laviniabay.no, når du er i kontakt med oss på e-post, chat eller når du bruker våre tjenester. Vi tar personopplysninger på alvor, og behandler disse i henhold til norsk lov, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår e-handelsplattform er levert av Wix.com og data lagres i deres skytjenester.

 

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

 

Vipps:

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Klarna: Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

 

Gsuite by Google: Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.

 

Google Analytics: Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres

 

Bring: Vi sender pakker med Bring og deler dermed informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Postnord: Vi sender pakker med Postnord og deler dermed informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Andre transportselskaper. I noen tilfeller benytter vi andre transportselskaper enn Bring og Postnord og vil da inngå databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

 

Kommunikasjon gjennom e-post og sms:

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

 

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@laviniabay.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

Dersom du ønsker å bruke dine rettigheter må du sende oss en e-post til post@laviniabay-no. Vi vil svare på din henvendelse så raskt som mulig og senest innen 20 dager.

 

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

Lagringstid

Opplysninger om deg, som vi behandler på bakgrunn av ditt samtykke er lagret helt frem til du trekker det tilbake. Opplysninger om deg, som vi behandler på bakgrunn av en handel vil være lagret hos oss så lenge de ter nødvendig for å få gjennomført og oppfyllelse av avtalen, også inkludert eventuelle returer og reklamasjonshenvendelser, som vil kunne gjøres gjeldende inn til to år etter mottatt vare. Opplysninger som vi behandler på bakgrunn av en rettslig forpliktelse vil vi ta vare på så lenge det er nødvendig og påkrevd etter annen lovgivning. Det vil i enkelte tilfeller utført en interesseavveining, hvor vi vurderer etter beste skjønn hva som er nødvendig og påkrevd. De nødvendige opplysningene lagres hos oss så lenge vår interesse for å behandle personopplysningene veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern.  

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

 

Bruk av Klarna Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

 

Bruk av betalingstjenester fra Visa, Mastercard og Eurocard. Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Visa, Mastercard og Eurocard Checkout settes det informasjonskapsler fra dem.

 

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettet basert på besøksmønster.

 

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

 

 

Dersom du mener at vi bryter med personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no